Het Wapen van Leeuwarden (2022)

Sinds 2017 is Het Wapen van Leeuwarden al gewaardeerde klant bij Leobite. Sinds die tijd heet het Wapen er een aantal wensen bij gekregen, die we graag vervulden.

De 2022 versie van de website heeft (zoals veel sites van Leobite) een automatisch lichte/donkere-modus. Zoals te verwachten is ook ondersteuning voor de Gutenberg editor aanwezig.

Het mooiste aan de nieuwe site is echter het nieuwe reserveringsysteem, dat mid-mei geïmplementeerd word. Met dit (op-maat-gemaakte) systeem is gemakkelijk te reserveren door gasten, en is bezetting duidelijk in te zien door de bediening. Waar andere websites plugins hiervoor gebruiken, is dit systeem opgemaakt in samenspraak met de wensen van Het Wapen van Leeuwarden.

Het Wapen van Leeuwarden geeft aan erg tevreden te zijn met het nieuwe reserveringsysteem; onder andere het automatisch toewijzen van reserveringen aan tafels, het gemakkelijk zelf kunnen maken van reserveringen, en het automatisch aan/uit zetten van tafels per weekdag maken het ontvangen van gasten een stuk makkelijker.

Het reserveringsysteem is in een kleine privé beta.