Support

Inloggen op uw website

De support op deze pagina betreft over het algemeen klanten met een WordPress website. Voor hulp bij een webapplicatie kunt u het beste een e-mail sturen.
Als u aanpassingen wil maken op uw website, dient u eerst in te loggen. Dit kan door in de adresbalk van uw browser het adres van uw website in te vullen, bijvoorbeeld https://www.uw-domeinnaam.nl, en dit aan te vullen met /wp-admin/. Bij Leobite loggen we bijvoorbeeld in via https://leobite.nl/wp-admin/.
Om in te loggen heeft u een inlognaam en bijbehorend wachtwoord nodig.


Wachtwoord vergeten

Als u het wachtwoord of gebruikersnaam voor uw website bent vergeten, dan kunt u deze makkelijk herstellen. Hiervoor dient u naar het adres te gaan waarmee u inlogt en vervolgens te klikken op Wachtwoord vergeten?. Na het invullen van uw e-mail adres wordt er een mail gestuurd waarmee u het wachtwoord van uw account kunt veranderen.


Hulp bij het aanpassen van uw site

Met WordPress wordt het aanpassen van de inhoud van uw site mogelijk gemaakt.
U kunt als u bent ingelogd meerdere elementen aanpassen: de text en inhoud van pagina’s kan bijvoorbeeld worden aangepast door in het linker menu voor ‘Pagina’s‘ te kiezen.
Afhankelijk van de website heeft u per pagina meer elementen om aan te passen, zoals menu-gerechten of carrousel-afbeeldingen.
Onder ‘Weergave > Widgets‘ kunt u de inhoud van de ‘footer‘ (onderzijde) van alle pagina’s aanpassen.


E-mail

Uw e-mail kan bekeken worden via de webmail.
U kunt ook uw e-mail toevoegen aan uw e-mail programma door de volgende gegevens te gebruiken:

Gebruikersnaamaccount@uwdomeinnaam.nl
WachtwoordHet bijbehorende wachtwoord
 
ServertypeIMAP
Inkomende servermail.antagonist.nl
SSL ingeschakeldJa
Poort993
 
Uitgaande servermail.antagonist.nl
SSL ingeschakeldJa
Poort587 (alternatief: 465)
AuthenticatieJa

Voor specifieke e-mailserver gegevens wordt aangeraden de hulpgids van Antagonist te volgen.
Wilt u het wachtwoord van uw e-mailadres veranderen? Dan kunt u dat met de volgende link doen: http://www.uwdomeinnaam.nl:2223/CMD_CHANGE_EMAIL_PASSWORD (waarbij ‘uwdomeinnaam’ vervangen wordt door de domeinnaam van uw website).
Bent u het wachtwoord van uw e-mail adres vergeten? Dan kunnen wij dit voor u herstellen. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail of telefoon.