Support

Inloggen op uw website

De support op deze pagina betreft over het algemeen klanten met een WordPress website. Voor hulp bij een webapplicatie kunt u het beste een e-mail sturen.
Als u aanpassingen wil maken op uw website, dient u eerst in te loggen. Dit kan door in de adresbalk van uw browser het adres van uw website in te vullen, bijvoorbeeld https://www.uw-domeinnaam.nl, en dit aan te vullen met /wp-admin/. Bij Leobite loggen we bijvoorbeeld in via https://leobite.nl/wp-admin/.
Om in te loggen heeft u een inlognaam en bijbehorend wachtwoord nodig.


Wachtwoord vergeten

Als u het wachtwoord of gebruikersnaam voor uw website bent vergeten, dan kunt u deze makkelijk herstellen. Hiervoor dient u naar het adres te gaan waarmee u inlogt en vervolgens te klikken op Wachtwoord vergeten?. Na het invullen van uw e-mail adres wordt er een mail gestuurd waarmee u het wachtwoord van uw account kunt veranderen.


Hulp bij het aanpassen van uw site

Met WordPress wordt het aanpassen van de inhoud van uw site mogelijk gemaakt.
U kunt als u bent ingelogd meerdere elementen aanpassen: de text en inhoud van pagina’s kan bijvoorbeeld worden aangepast door in het linker menu voor ‘Pagina’s‘ te kiezen.
Afhankelijk van de website heeft u per pagina meer elementen om aan te passen, zoals menu-gerechten of carrousel-afbeeldingen.
Onder ‘Weergave > Widgets‘ kunt u de inhoud van de ‘footer‘ (onderzijde) van alle pagina’s aanpassen.


E-mail

Uw e-mail kan bekeken worden via de webmail.
U kunt ook uw e-mail toevoegen aan uw e-mail programma door de volgende gegevens te gebruiken:

Gebruikersnaamaccount@uwdomeinnaam.nl
WachtwoordHet bijbehorende wachtwoord
 
ServertypeIMAP
Inkomende servermail.antagonist.nl
SSL ingeschakeldJa
Poort993
 
Uitgaande servermail.antagonist.nl
SSL ingeschakeldJa
Poort587 (alternatief: 465)
AuthenticatieJa

Voor specifieke e-mailserver gegevens wordt aangeraden de hulpgids van Antagonist te volgen.
Wilt u het wachtwoord van uw e-mailadres veranderen? Dan kunt u dat met de volgende link doen: http://www.uwdomeinnaam.nl:2223/CMD_CHANGE_EMAIL_PASSWORD (waarbij ‘uwdomeinnaam’ vervangen wordt door de domeinnaam van uw website).
Bent u het wachtwoord van uw e-mail adres vergeten? Dan kunnen wij dit voor u herstellen. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail of telefoon.

Instagram API Authorizatie

Om de Instagram op uw site te gebruiken dient deze aangemeld te zijn bij Leobite, en dient er toegang eerst handmatig te zijn ingesteld in de instellingen van Instagram. Daarna kunt u inloggen om uw website media op te laten halen.